Zespół PAM PAM

Paulina Piliszek i Andrzej Piliszek Właściciele

Właściciele restauracji PAM PAM i twórcy sukcesu MYONI GROUP, jednego z liderów na rynku nieruchomości luksusowych. Niezliczone podróże po całym świecie i odkrywanie lokalnych smaków były dla nich inspiracją do stworzenia wyjątkowego miejsca na mapie Warszawy, w którym polskie tradycje łączą się ze światowym bogactwem kulinarnym.

Wierzą, że sukces restauracji tkwi nie tylko w jej finezyjnych smakach, ale też w osobach odpowiedzialnych za jej całokształt. Właśnie dlatego w PAM PAM skompletowali załogę składającą się z prawdziwych pasjonatów, wspólnie poszukujących smaku idealnego.

Paweł Rumowski Executive Chef

Zawodowy kucharz od 2000 roku. Przez 12 lat pełnił rolę Szefa Kuchni w prestiżowych restauracjach, takich jak Amber Room, Art Déco, The Westin czy pięciogwiazdkowe SPA Dr Ireny Eris w Polanicy Zdroju. Do zespołu PAM PAM dołączył w 2018 roku. Jest entuzjastą sztuki kulinarnej bazującej na prostocie, świeżości i najwyższej jakości produktów, a także twórcą niezwykłych połączeń smakowych.

Piotr Gierkowski Head Chef

Zdobywał doświadczenie w znanych, warszawskich hotelach oraz prestiżowych restauracjach przez 20 lat. Do zespołu Pam Pam dołączył w grudniu 2018 roku, przechodząc ze stanowiska Sous Chefa Restauracji Amber Room i Klubu Polskiej Rady Biznesu. Stara się zaskakiwać gości nowymi połączeniami smaków i aromatów. Wysoka jakość, prostota i autentyczność potraw są u niego na pierwszym miejscu.

 

Dominik Bosak Chef de partie

Jest absolwentem szkoły gastronomicznej na Mazurach, w której na dobre pokochał swój zawód. Od 2014 roku zajmuje się gotowaniem w profesjonalnych kuchniach – doświadczenie zdobywał m.in.
w Amber Room. Codziennie gotuje i rozwija swoje umiejętności, a stworzonymi przepisami dzieli się na blogu “Boska Kuchnia”, który jest dla niego kulinarnym pamiętnikiem.

Eryk Stępiński Manager restauracji

Pierwsze doświadczenia związane z pracą kelnera zdobywał w Hotelu Marriott w 2006 roku. Pracował jako kierownik zmiany na sali w Hotelu Bristol, a później również w restauracji Amber Room, w której objął w końcu stanowisko superwizora. Jest znawcą win i największym gawędziarzem w PAM PAM. Jak nikt inny opowiada o serwowanych w tym miejscu potrawach.

Michał Konopka Zastępca managera

Swoją karierę rozpoczął w 2009 roku jako kelner i barista w małej restauracji w Grodzisku Mazowieckim, a następnie pracował w cukierni Jarzyna w Brwinowie. Stamtąd przeszedł do restauracji Amber Room, gdzie ze stanowiska pomocnika szybko awansował na pełnoprawnego kelnera. Jego największe zalety to dyskrecja i ogromna kultura osobista.

Zespół PAM PAM

Paulina Piliszek i Andrzej Piliszek Właściciele

Właściciele restauracji PAM PAM i twórcy sukcesu MYONI GROUP, jednego z liderów na rynku nieruchomości luksusowych. Niezliczone podróże po całym świecie i odkrywanie lokalnych smaków były dla nich inspiracją do stworzenia wyjątkowego miejsca na mapie Warszawy, w którym polskie tradycje łączą się ze światowym bogactwem kulinarnym.

Wierzą, że sukces restauracji tkwi nie tylko w jej finezyjnych smakach, ale też w osobach odpowiedzialnych za jej całokształt. Właśnie dlatego w PAM PAM skompletowali załogę składającą się z prawdziwych pasjonatów, wspólnie poszukujących smaku idealnego.

Paweł Rumowski Executive Chef

Piotr Gierkowski Head Chef

Dominik Bosak Chef de partie

Eryk Stępiński Manager restauracji

Michał Konopka Zastępca managera

Paweł Rumowski Executive Chef

Zawodowy kucharz od 2000 roku. Przez 12 lat pełnił rolę Szefa Kuchni w prestiżowych restauracjach, takich jak Amber Room, Art Déco, The Westin czy pięciogwiazdkowe SPA Dr Ireny Eris w Polanicy Zdroju. Do zespołu PAM PAM dołączył w 2018 roku. Jest entuzjastą sztuki kulinarnej bazującej na prostocie, świeżości i najwyższej jakości produktów, a także twórcą niezwykłych połączeń smakowych.

Piotr Gierkowski Head Chef

Zdobywał doświadczenie w znanych, warszawskich hotelach oraz prestiżowych restauracjach przez 20 lat. Do zespołu Pam Pam dołączył w grudniu 2018 roku, przechodząc ze stanowiska Sous Chefa Restauracji Amber Room i Klubu Polskiej Rady Biznesu. Stara się zaskakiwać gości nowymi połączeniami smaków i aromatów. Wysoka jakość, prostota i autentyczność potraw są u niego na pierwszym miejscu.

 

Dominik Bosak Chef de partie

Jest absolwentem szkoły gastronomicznej na Mazurach, w której na dobre pokochał swój zawód. Od 2014 roku zajmuje się gotowaniem w profesjonalnych kuchniach – doświadczenie zdobywał m.in.
w Amber Room. Codziennie gotuje i rozwija swoje umiejętności, a stworzonymi przepisami dzieli się na blogu “Boska Kuchnia”, który jest dla niego kulinarnym pamiętnikiem.

Eryk Stępiński Manager restauracji

Pierwsze doświadczenia związane z pracą kelnera zdobywał w Hotelu Marriott w 2006 roku. Pracował jako kierownik zmiany na sali w Hotelu Bristol, a później również w restauracji Amber Room, w której objął w końcu stanowisko superwizora. Jest znawcą win i największym gawędziarzem w PAM PAM. Jak nikt inny opowiada o serwowanych w tym miejscu potrawach.

Michał Konopka Zastępca managera

Swoją karierę rozpoczął w 2009 roku jako kelner i barista w małej restauracji w Grodzisku Mazowieckim, a następnie pracował w cukierni Jarzyna w Brwinowie. Stamtąd przeszedł do restauracji Amber Room, gdzie ze stanowiska pomocnika szybko awansował na pełnoprawnego kelnera. Jego największe zalety to dyskrecja i ogromna kultura osobista.