Zespół PAM PAM

Paulina Piliszek i Andrzej Piliszek Właściciele

Pam Pam to kulinarny koncept premium zainicjowany przez małżeństwo Piliszek – twórców sukcesu MYONI GROUP, jednego z liderów na rynku nieruchomości luksusowych. Niezliczone podróże po całym świecie i odkrywanie rozkoszy kulinarnych smaków były inspiracją do stworzenia wyjątkowego miejsca na mapie Warszawy. Dziś możemy pochwalić się tym, że nasza kuchnia to połączenie polskich tradycji ze światowym bogactwem kulinarnym. Z dumą prezentujemy je naszym gościom.

Wierzymy, że sukces restauracji tkwi nie tylko w jej finezyjnych smakach, komfortowej atmosferze, ale też w osobach odpowiedzialnych za jej całokształt. Dlatego Pam Pam to coś więcej niż wykwintne dania, to również zespół prawdziwych pasjonatów rozmiłowanych w poszukiwaniu smaku idealnego.

Paweł Rumowski Executive Chef

Wieloletni Szef Kuchni, entuzjasta sztuki kulinarnej bazującej na prostocie, świeżości i najwyższej jakości produktów, kreator niebagatelnych połączeń smaków. Doświadczenie zdobywał w prestiżowych restauracjach i hotelach m.in. Amber Room, Art Déco, The Westin czy pięciogwiazdkowym SPA Dr Ireny Eris w Polanicy Zdroju. Obecnie Executive Chef w warszawskiej restauracji PAMPAM.

Piotr Gierkowski Head Chef

Nasz Head Chef doświadczenie zdobywał pracując w znanych warszawskich hotelach oraz prestiżowych restauracjach, do zespołu Pam Pam dołączył w grudniu 2018 roku przechodząc ze stanowiska Sous Chefa Restauracji Amber Room i Klubu Polskiej Rady Biznesu, wyróżnionej w przewodniku Michelin 4 sztućcami, które przyznawane są za bardzo wysoką jakość obsługi oraz wyjątkową atmosferę panującą w restauracji.
Stara się zaskakiwać naszych gości nowymi połączeniami smaków i aromatów. Wysoka jakość, prostota i autentyczność jest u niego na pierwszym miejscu.

 

Kacper Wycech Sous Chef

Dominik Bosek Chef de partie

Eryk Stępiński Manager restauracji

Michał Konopka Zastępca managera

Zespół PAM PAM

Paulina Piliszek i Andrzej Piliszek Właściciele

Pam Pam to kulinarny koncept premium zainicjowany przez małżeństwo Piliszek – twórców sukcesu MYONI GROUP, jednego z liderów na rynku nieruchomości luksusowych. Niezliczone podróże po całym świecie i odkrywanie rozkoszy kulinarnych smaków były inspiracją do stworzenia wyjątkowego miejsca na mapie Warszawy. Dziś możemy pochwalić się tym, że nasza kuchnia to połączenie polskich tradycji ze światowym bogactwem kulinarnym. Z dumą prezentujemy je naszym gościom.

Wierzymy, że sukces restauracji tkwi nie tylko w jej finezyjnych smakach, komfortowej atmosferze, ale też w osobach odpowiedzialnych za jej całokształt. Dlatego Pam Pam to coś więcej niż wykwintne dania, to również zespół prawdziwych pasjonatów rozmiłowanych w poszukiwaniu smaku idealnego.

Paweł Rumowski Executive Chef

Piotr Gierkowski Head Chef

Kacper Wycech Sous Chef

Dominik Bosek Chef de partie

Eryk Stępiński Manager restauracji

Michał Konopka Zastępca managera

Paweł Rumowski Executive Chef

Wieloletni Szef Kuchni, entuzjasta sztuki kulinarnej bazującej na prostocie, świeżości i najwyższej jakości produktów, kreator niebagatelnych połączeń smaków. Doświadczenie zdobywał w prestiżowych restauracjach i hotelach m.in. Amber Room, Art Déco, The Westin czy pięciogwiazdkowym SPA Dr Ireny Eris w Polanicy Zdroju. Obecnie Executive Chef w warszawskiej restauracji PAMPAM.

Piotr Gierkowski Head Chef

Nasz Head Chef doświadczenie zdobywał pracując w znanych warszawskich hotelach oraz prestiżowych restauracjach, do zespołu Pam Pam dołączył w grudniu 2018 roku przechodząc ze stanowiska Sous Chefa Restauracji Amber Room i Klubu Polskiej Rady Biznesu, wyróżnionej w przewodniku Michelin 4 sztućcami, które przyznawane są za bardzo wysoką jakość obsługi oraz wyjątkową atmosferę panującą w restauracji.
Stara się zaskakiwać naszych gości nowymi połączeniami smaków i aromatów. Wysoka jakość, prostota i autentyczność jest u niego na pierwszym miejscu.