Zespół PAM PAM

Paulina Piliszek i Andrzej Piliszek Właściciele

Właściciele restauracji PAM PAM i twórcy sukcesu MYONI GROUP, jednego z liderów na rynku nieruchomości luksusowych. Niezliczone podróże po całym świecie i odkrywanie lokalnych smaków były dla nich inspiracją do stworzenia wyjątkowego miejsca na mapie Warszawy, w którym polskie tradycje łączą się ze światowym bogactwem kulinarnym.

Wierzą, że sukces restauracji tkwi nie tylko w jej finezyjnych smakach, ale też w osobach odpowiedzialnych za jej całokształt. Właśnie dlatego w PAM PAM skompletowali załogę składającą się z prawdziwych pasjonatów, wspólnie poszukujących smaku idealnego.

Paweł Rumowski Executive Chef

Zawodowy kucharz od 2000 roku. Przez 12 lat pełnił rolę Szefa Kuchni w prestiżowych restauracjach, takich jak Amber Room, Art Déco, The Westin czy pięciogwiazdkowe SPA Dr Ireny Eris w Polanicy Zdroju. Do zespołu PAM PAM dołączył w 2018 roku. Jest entuzjastą sztuki kulinarnej bazującej na prostocie, świeżości i najwyższej jakości produktów, a także twórcą niezwykłych połączeń smakowych.

Piotr Gierkowski Head Chef

Zdobywał doświadczenie w znanych, warszawskich hotelach oraz prestiżowych restauracjach przez 20 lat. Do zespołu Pam Pam dołączył w grudniu 2018 roku, przechodząc ze stanowiska Sous Chefa Restauracji Amber Room i Klubu Polskiej Rady Biznesu. Stara się zaskakiwać gości nowymi połączeniami smaków i aromatów. Wysoka jakość, prostota i autentyczność potraw są u niego na pierwszym miejscu.

 

Dominik Bosek Chef de partie

Jest absolwentem szkoły gastronomicznej na Mazurach, w której na dobre pokochał swój zawód. Od 2014 roku zajmuje się gotowaniem w profesjonalnych kuchniach – doświadczenie zdobywał m.in. w Amber Room. Codziennie gotuje i rozwija swoje umiejętności, a stworzonymi przepisami dzieli się na blogu “Boska Kuchnia”, który jest dla niego kulinarnym pamiętnikiem.

Eryk Stępiński Manager restauracji

Pierwsze doświadczenia związane z pracą kelnera zdobywał w Hotelu Marriott w 2006 roku. Pracował jako kierownik zmiany na sali w Hotelu Bristol, a później również w restauracji Amber Room, w której objął w końcu stanowisko superwizora. Jest znawcą win i największym gawędziarzem w PAM PAM. Jak nikt inny opowiada o serwowanych w tym miejscu potrawach.

Michał Konopka Zastępca managera

Swoją karierę rozpoczął w 2009 roku jako kelner i barista w małej restauracji w Grodzisku Mazowieckim, a następnie pracował w cukierni Jarzyna w Brwinowie. Stamtąd przeszedł do restauracji Amber Room, gdzie ze stanowiska pomocnika szybko awansował na pełnoprawnego kelnera. Jego największe zalety to dyskrecja i ogromna kultura osobista.

Zespół PAM PAM

Paulina Piliszek i Andrzej Piliszek Właściciele

Właściciele restauracji PAM PAM i twórcy sukcesu MYONI GROUP, jednego z liderów na rynku nieruchomości luksusowych. Niezliczone podróże po całym świecie i odkrywanie lokalnych smaków były dla nich inspiracją do stworzenia wyjątkowego miejsca na mapie Warszawy, w którym polskie tradycje łączą się ze światowym bogactwem kulinarnym.

Wierzą, że sukces restauracji tkwi nie tylko w jej finezyjnych smakach, ale też w osobach odpowiedzialnych za jej całokształt. Właśnie dlatego w PAM PAM skompletowali załogę składającą się z prawdziwych pasjonatów, wspólnie poszukujących smaku idealnego.

Paweł Rumowski Executive Chef

Piotr Gierkowski Head Chef

Dominik Bosek Chef de partie

Eryk Stępiński Manager restauracji

Pierwsze doświadczenia związane z pracą kelnera zdobywał w Hotelu Marriott w 2006 roku. Pracował jako kierownik zmiany na sali w Hotelu Bristol, a później również w restauracji Amber Room, w której objął w końcu stanowisko superwizora. Jest znawcą win i największym gawędziarzem w PAM PAM. Jak nikt inny opowiada o serwowanych w tym miejscu potrawach.

Michał Konopka Zastępca managera

Paweł Rumowski Executive Chef

Zawodowy kucharz od 2000 roku. Przez 12 lat pełnił rolę Szefa Kuchni w prestiżowych restauracjach, takich jak Amber Room, Art Déco, The Westin czy pięciogwiazdkowe SPA Dr Ireny Eris w Polanicy Zdroju. Do zespołu PAM PAM dołączył w 2018 roku. Jest entuzjastą sztuki kulinarnej bazującej na prostocie, świeżości i najwyższej jakości produktów, a także twórcą niezwykłych połączeń smakowych.

Piotr Gierkowski Head Chef

Zdobywał doświadczenie w znanych, warszawskich hotelach oraz prestiżowych restauracjach przez 20 lat. Do zespołu Pam Pam dołączył w grudniu 2018 roku, przechodząc ze stanowiska Sous Chefa Restauracji Amber Room i Klubu Polskiej Rady Biznesu. Stara się zaskakiwać gości nowymi połączeniami smaków i aromatów. Wysoka jakość, prostota i autentyczność potraw są u niego na pierwszym miejscu.

 

Dominik Bosek Chef de partie

Jest absolwentem szkoły gastronomicznej na Mazurach, w której na dobre pokochał swój zawód. Od 2014 roku zajmuje się gotowaniem w profesjonalnych kuchniach – doświadczenie zdobywał m.in. w Amber Room. Codziennie gotuje i rozwija swoje umiejętności, a stworzonymi przepisami dzieli się na blogu “Boska Kuchnia”, który jest dla niego kulinarnym pamiętnikiem.

Michał Konopka Zastępca managera

Swoją karierę rozpoczął w 2009 roku jako kelner i barista w małej restauracji w Grodzisku Mazowieckim, a następnie pracował w cukierni Jarzyna w Brwinowie. Stamtąd przeszedł do restauracji Amber Room, gdzie ze stanowiska pomocnika szybko awansował na pełnoprawnego kelnera. Jego największe zalety to dyskrecja i ogromna kultura osobista.