PAM PAM to nasze spełnienie marzeń o rodzinnym lokalu, który byłby idealnym miejscem spotkań – nie tylko ze znajomymi, przyjaciółmi czy klientami biznesowymi, ale przede wszystkim – z wyborną kuchnią. 

Pomysł na założenie lokalu zrodził się w naszych głowach już kilka lat temu, a ostatecznie otworzyliśmy go w 2018 roku. Nazwa to połączenie inicjałów naszej rodziny – Pauliny, Andrzeja i Michała Piliszków. Wszyscy wkładamy w PAM PAM całe serca i osobiste pomysły, bo chcemy stale urzeczywistniać własną wizję idealnej restauracji. 

Od początku staramy się, żeby w PAM PAM można było poczuć rodzinną atmosferę. Razem z całym zespołem chętnie dzielimy się wiedzą oraz rozmawiamy z naszymi gośćmi – zwłaszcza o naszych potrawach. Kuchnia jest otwarta, dlatego każdy może się przypatrywać, jak powstaje jego zamówienie. Nasza restauracja, położona w pięknej kamienicy w samym sercu Warszawy, jest idealna nie tylko do spotkań prywatnych – specjalizujemy się w organizacji wydarzeń biznesowych. 

W trosce o komfort naszych gości przygotowaliśmy również dodatkowe, ukryte pomieszczenie, w którym odbywają się imprezy zamknięte. Dbamy o dyskrecję i szanujemy specjalne życzenia klientów.

Najważniejsza jest dla nas troska o poczucie bezpieczeństwa klientów. Możemy zapewnić, że potrawy w PAM PAM składają się ze starannie wyselekcjonowanych produktów od najlepszych dostawców. Kładziemy duży nacisk na jakość i świeżość używanych przez nas składników, stąd sezonowe zmiany naszej karty dań. Dbamy również o korzystanie z najlepszych dostępnych narzędzi, dlatego używamy sztućców wykonanych ze stali chirurgicznej. 

Nasze dania to połączenie kuchni polskiej z elementami śródziemnomorskimi. Nad ich wykonaniem czuwa Paweł Rumowski – szef kuchni, który pracował wcześniej w najlepszych, prestiżowych restauracjach w Polsce. Nasza wizja i podejście do klienta pozostają niezmienne, jesteśmy natomiast otwarci na próbowanie nowych smaków i potraw. Właśnie dlatego nie zamykamy się jedynie na pozycjach z naszego menu – klienci mogą wcześniej zadzwonić i zdradzić nam swoje kulinarne marzenia, a my zajmiemy się ich spełnieniem.