Menu

Specjalności
Kawior Antonius ******
Domowe tagliatelle, czarna trufla, pecorino

Przystawki
Tatar wołowy, pomidory, rzodkiewka, dymka, podpłomyk
Terrine z wołowiną, jajko przepiórcze, musztarda, pikle
Tuńczyk, awokado, ogórek, imbir, dressing sojowy
Białe szparagi, szczypiorek, orzechy włoskie, czarna trufla, sos beurre blanc
Sałatka z soji, edamame, zielony groszek, pomidory, cukinia

Dania główne
Okoń morski, zielone szparagi, czosnek niedźwiedzi, sos maltański
Sola dover meuniére, młode ziemniaki, sos beurre noisette
Pierś z perliczki, skorzonera, boczniak, czarna trufla, sos Madeira
Antrykot wołowy, purée ziemniaczane, chimichurri, jus wołowy

Desery
Truskawki, beza, chantilly, sorbet z cytryny i rumianku
Suflet z białej czekolady, sorbet z limonki i winogron
Selekcja serów, chutney jabłkowy