Menu

Przystawki
Vitello tonato, kapary, szczypiorek, rukola – 52pln
Foie gras, brioche, czerwona cebula, figa – 68pln
Tatar wołowy, papryka, fenkuł, kolendra – 58pln
Seler, winogrona, orzech włoski, jabłko – 38pln
Pierogi ruskie, szczypiorek, wędzonka – 38pln

Dania główne
Turbot, garganelli, bisque homarowy, rainbow slow – 159pln
Sola Dover, warzywa stir-fry, chrupiący boczniak – 149pln
Risotto szafranowe, krab królewski, koperek, cukinia – 110pln
Pierś z perliczki, kopytka, marchewka, grzyby, trufla – 95pln
Polędwica wołowa, ziemniaki gratin, zielona fasolka, sos roquefort – 110pln

Desery
Śliwka, orzechy, amaretto – 30pln
Biała czekolada, matcha, limonka – 30pln