Menu al’a carte

Przystawki

Łosoś gravlax, buraki, wędzona śmietana, bliny 

52 zł

Carpaccio wołowe, kapary, parmezan, oliwa truflowa

48 zł

Tatar wołowy, grzyby, koper włoski, grzanki 

58 zł

Spring rolls z kaczką, mango, bazylia, chilli 

42 zł

Pierogi ruskie, szczypiorek, wędzony twaróg 

38 zł

Fettuccine, czarna trufla, emulsja maślana 

48 zł

Zupy

Flaki cielęce 

30 zł

Rosół z perliczki 

30 zł

Dania główne

Halibut, brukselka, kopytka, sos maślano-musztardowy 

99 zł

Sola Dover, frytki, szpinak, masło 

159 zł

Pierś z perliczki, dynia, grzyby, gruszka, sos tymiankowy 

95 zł

Polędwiczki jagnięce, papryka, koper włoski, sos pieprzowy 

95 zł

Polędwica wołowa, ziemniaki gratin, zielona fasolka, sos roquefort 

110 zł

Desery

Sernik philadelphia, kokos, mandarynka 

30 zł

Karmelizowane jabłka, sos angielski, kruszonka, lody waniliowe 

30 zł