Menu al’a carte

Przystawki
Wołowina, pomidor, ryż, shiso, imbir – 42pln
Baby Gem, kurczak, boczek, anchois – 36pln
Tatar wołowy, koper włoski, grillowana papryka, kolendra – 52pln
Kalafior, czarny czosnek, żółtko, salsefia – 38pln
Pomidory, bonito, truskawki, limonka, bazylia – 38pln

Dania główne
Loup de Mer, assiette z brokuł, fumet, musztardowiec – 75pln
Sola dover, warzywa sezonowe, młode ziemniaki – 125pln
Risotto, krab królewski, cukinia, koperek – 95pln
Baby kurczak, seler, szparagi, trufla – 75pln
Polędwica wołowa, kapusta, pieczone ziemniaki, sos chimichurri – 95pln

Desery
Truskawki, jogurt, beza – 28pln
Parfait czekoladowe – 28pln