Menu al’a carte

Przystawki
Łosoś gravlax, buraki, wędzona śmietana, bliny – 52pln
Golonka wieprzowa, wasabi, zioła, winegret cytrynowy – 38pln
Tatar wołowy, grzyby, koper włoski, grzanki – 58pln
Spring rolls z kaczką, mango, bazylia, chilli – 42pln
Pierogi ruskie, szczypiorek, wędzony twaróg – 38pln
Fettuccine, czarna trufla, emulsja maślana – 48pln

Zupy
Flaki cielęce – 30pln
Rosół z perliczki  – 30pln

Dania główne
Halibut, brukselka, kopytka, sos maślano-musztardowy -99pln
Sola Dover, frytki, szpinak, masło – 159pln
Pierś z perliczki, dynia, grzyby, gruszka, sos tymiankowy – 95pln
Polędwiczki jagnięce, papryka, koper włoski, sos pieprzowy – 95pln
Polędwica wołowa, ziemniaki gratin, zielona fasolka, sos roquefort – 110pln

Desery
Sernik philadelphia, kokos, mandarynka – 30pln
Karmelizowane jabłka, sos angielski, kruszonka, lody waniliowe – 30pln